תמונה של משתמש
לחם ים תיכוני של אברהמסון

לחם ים תיכוני של אברהמסון –
המצרכים לבצק:
4 כוסות תערובת קמחים שיבולת שועל ללא גלוטן של אברהמסון
1 כוס קמח תפוח אדמה
1 ביצה
2 כפות שמן זית
1/4 1 כוסות מים
3 כפות שמרים יבשים + 1 כפית קסאנטן גאם
1 כף סוכר פירות
2 כפיות מלח
המצרכים למילוי:
250 גרם גבינת פטה 5%
1/2 כוס עגבניות מיובשות חתוכות גס
1/2 כוס זיתים ירוקים מגולענים וחתוכים
2 כפיות אורגנו
אופן ההכנה:
לשים את כל המרכיבים לבצק ומניחים להתפחה כשעה.
לשים שוב וחוצים את הבצק לשניים. בעזרת ידיים רטובות משטחים את מחצית הבצק ומפוררים עליו את הגבינה, הזיתים, האורגנו והעגבניות המיובשות. מצמידים את החצי השני של הבצק מעל החלק הראשון ואופים בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות. מגבירים את הטמפ’ ל 250 מעלות וממשיכים לאפות עד שקיסם נכנס ויוצא יבש.

כתוב/כתבי תגובה

אין מוצרים עדיין בסל הקניות