המצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה בצורת ספגטי(200 גרם)
1 בצל חתוך לקוביות
1/2 כפית שום כתוש
1 קופסא טונה במים
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
מעט צלפים מוחמצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח,פלפל,אורגנו לתיבול
מעט מיץ לימון סחוט טרי
אופן הכנה:
מחממים מעט שמן זית במחבת
מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט,מוסיפים את השום הכתוש,
מוסיפם למחבת את הטונה והצלפים,את האורגנו ומבשלים מעט
מוסיפים את הגזר והעגבנייה,מתבלים במלח ופלפ,מבשלים כמספר דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות וממשיכים לבשל כ-10 דקות
מכינים את הסקיני פסטה לפי הוראות ההכנה הרשומות על גבי האריזה ומוסיפים לרוטב
מבשלים כ 5 דקות
מוסיפים למחבת את הפטרוזיליה הקצוצה ומעט מיץ לימון ומערבבים
מגישים מיד
בתיאבון!